Om Tess

 

Ja, här har ni mig, personen bakom namnet och företaget Smartfoodtess!

Jag heter Tess Wesslén, är 36 år, mamma till Charlie och gift med Dieter, tillsammans bor vi i idylliska Strömsbro utanför Gävle.

 

Jag brinner för det här med kost och hälsa och älskar att inspirera människor till att förbättra sin kost och därigenom även sitt mående!

Tänk vad fantastiskt det faktiskt är, att vi kan påverka hur vi mår genom att välja vad vi lägger på tallriken, vi kan äta oss friskare!

Led och muskelvärk, trötthet, depression, nedstämdhet, IBS, migrän, viktproblem, eksem, diabetes, autoimmun sjukdom, ja listan på vilka åkommor och sjukdomar som kan förbättras kan göras lång!

 

Efter att jag sjäv lade om min kost har jag upplevt en rad olika hälsoförbättringar, min IBS försvann och min mage fungerar äntligen som den ska, jag gick ned i vikt, min mentala hälsa blev bättre, mitt sockersug blev nästintill obefintligt och sist, men inte minst har jag upplevt stora förbättringar när det kommer till min autoimmuna sjukdom (Hashimotos-autoimmun hypothyreos).

 

Idag arbetar jag som kostrådgivare och håller föreläsningar och kurser med temat "Smart mat för ett friskare liv".

Jag förespråkar riktig och naturlig mat, som har sin grund i Lågkolhydratkost och Paleo.

Som kostrådgivare förespråkar jag inga "quick fix", utan jobbar mer långsiktigt för att hjälpa mina klienter att hitta en ny hållbar livsstil!

Veronicas tankar om kostrådgivning hos Tess

 

"Jag hade jojo-bantat i hela mitt vuxna liv, lyckats gå ned i vikt, men aldrig lyckats hålla den.

Hösten 2013 hade jag ganska många kilon att gå ned och jag led av en rad olika symtom, som gjorde mig helt övertygad om att jag hade fått hypothyreos.

Jag gick till hälsocentralen, men sköldkörtelproverna såg bra ut.

Jag hade sedan en tid följt Tess på Instagram och bestämde mig för att maila till henne.

Tess tog emot mig med öppna armar! Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att kosten påverkar kroppen så mycket!

Resultatet blev otroligt!! Tess öppnade mina ögon för mitt sockerberoende som varit boven under alla år.

Sedan januari 2014 har jag ätit en socker och glutenfri kost, förlorat 17 kilos övervikt och blivit av med samtliga fysiska symtom!

Denna resa hade jag aldrig klarat utan Tess stöd och peppning!"

 

Veronica Wahlén, tidigare klient

Smart mat för ett friskare liv!

Smartfoodtess

 

- smart mat för ett friskare liv!

KONTAKT

 

Telefon: 070-274 36 62

smartfoodtess@gmail.com